Diensten

Uitzenden

 

Wilt u als organisatie in staat zijn om direct in te spelen op pieken en dalen? Wilt u moeiteloos aanpassingen kunnen maken in uw personeelsbestand?
Een samenwerking met Global Flex Solutions maakt dit mogelijk. Wij regelen de juiste kandidaat om ziekte op te vangen, of om een compleet team voor een nieuw project samen te stellen voor zowel de korte alsook de lange termijn.

Voor onze uitzendkrachten is flexibel werken meestal een bewuste keuze. Het zijn gemotiveerde medewerkers, die zich graag willen inzetten voor uw organisatie. Global Flex Solutions fungeert als werkgever en vervult dan ook alle verplichtingen. Van het salaris tot de jaaropgave en de begeleiding van de werknemer, alles wordt geregeld.
Gemakkelijk en efficiënt.

Door onze ervaring kunt u er op vertrouwen dat wij, met behulp van ons grote kandidatenbestand en onze deskundigheid, snel en flexibel kunnen inspelen op uw behoeften en u helpen bij het inrichten en beheren van een flexibel personeelsbestand. Wij nemen u de gehele procedure uit handen van werving tot selectie en plaatsing van passend personeel voor de functies die u graag ingevuld wilt zien.
Global Flex Solutions is breed georiënteerd in vrijwel alle branches.
Onze geselecteerde uitzendkrachten voldoen aan de door u gewenste kwalificaties, hebben ruime werkervaring en worden vanuit Global Flex Solutions goed begeleid.

Detacheren

Wilt u als organisatie zoveel mogelijk risico’s uitbesteden?
Bij Global Flex Solutions kunnen we personeel aan u uitlenen voor een van tevoren vastgestelde looptijd. Door uw personeel te detacheren via Global Flex Solutions loopt u geen enkel risico in verband met ziekte, verzuim en arbeidsongeschiktheid. Deze risico’s komen voor rekening van Global Flex Solutions. Als u er voor kiest om personeelsleden voor langere tijd aan u te binden, dan is detacheren via Global Flex Solutions een uitstekende mogelijkheid.

Werving en Selectie

Zoekt u de perfecte kandidaat voor een open functie binnen uw organisatie?
Wij zijn ook uw partner als het aankomt op de werving en selectie van vaste personeelskrachten. Wij kennen de markt en hebben een groot netwerk dat toegang biedt tot kandidaten met diverse kwaliteiten, specialiteiten en ervaring.
Doordat we veel aandacht besteden aan uw specifieke wensen en de cultuur van uw organisatie, zijn wij in staat om een uitstekende match te maken tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Payrolling

Als u flexibel wilt kunnen meebewegen met veranderingen in de markt, wet- en regelgeving, dan kunt u voor payrolling van Global Flex Solutions kiezen. Payrolling via Global Flex Solutions biedt vele voordelen; ontzorging, risicobeperking en flexibiliteit zijn de belangrijkste redenen voor bedrijven om hier gebruik van te maken.

Op deze manier kunt u zich bezig houden met andere zaken die voor uw organisatie belangrijk zijn. Andere voordelen van onze payrolling-service zijn duidelijkheid in uw personeelslasten, salarissen conform dezelfde beloningsregeling/cao als de medewerkers die reeds bij u in dienst zijn en continuïteit door middel van elkaar opvolgende contracten tot maximaal 5,5 jaar na indiensttreding.

Advies en bemiddeling personeel

Vaak hebben bedrijven behoefte aan een stukje ondersteuning in het begeleiden van personeel in de voortgang van hun carrière. Wij bemiddelen en adviseren graag voor u, omdat we maar al te goed snappen wat er speelt in de arbeidsmarkt.
Onze experts ondersteunen uw personeel en u door middel van voortgangsgesprekken, loopbaanbegeleiding en personeelsbemiddeling. Op deze manier is de kans groter dat uw personeel scherp en gemotiveerd blijft, zodat zij op productieve wijze (blijven) deelnemen aan uw organisatie.