Over ons

over_global

Global Flex Solutions is onderdeel van de Global Crew Holding BV, een internationale maritieme dienstverlener met kantoren in Duitsland, de Oekraïne en agentschappen in Roemenië, Bulgarije, Rusland, de Filipijnen en Indonesië. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de uitzendbranche en dit in combinatie met ons brede internationale netwerk kunnen wij als partner veel voor uw betekenen.

Onze visie

De markt verandert snel en we zien dan ook veel bedrijven die in deze bewegende markt flexibel willen kunnen omspringen met ongewenste verrassingen, door bijvoorbeeld hun personeelsbestand flexibeler in te richten.

In deze veranderende markt zien we ook veel werknemers met geweldige competenties, die een echte meerwaarde zouden kunnen betekenen voor een organisatie, en die graag werkervaring willen opdoen en willen doorgroeien om hun toekomst veilig te stellen.

Wij als Global Flex Solutions willen een brug zijn tussen deze partijen, enerzijds de werkgever, anderzijds de werknemer. Onze inzichten in de markt zorgen ervoor dat we vraag en aanbod perfect op elkaar kunnen laten aansluiten.

Aan de ene kant willen we een klankbord zijn voor werkgevers. Door mee te denken hopen we te kunnen bijdragen in de beoogde doelstellingen. Aan de andere kant willen we werknemers helpen het maximale uit hun carrière te halen door realistische adviezen te geven, ze te helpen ontwikkelen en natuurlijk te ondersteunen met het vinden van een geschikte baan.